Protein Navigasi Ford Freestyle Aspire Ka Plus 2019 2020 - Protein Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 2020 Ford Freestyle Aspire Ka Plus SYNC 3 Protector Screen Navigation

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

❤ PRECISE FIT Protector Screen , Spesialisasi kanggo: 2019-2020 Ford Freestyle SYNC 3 ,Ford 2019-2020 Aspire SYNC 3 ,Ford 2019-2020 Ka Plus SYNC 3.
❤ TEKNOLOGI KELENGKAPAN MULTIPLE. Gelas sing diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka alternatif sing ora temperat lan tahan efektif kanggo goresan lan sidik jari.
❤ Pangrasa Tutul HD & SMOOTH, gampang dibersihake, mung ngilangke alus.
❤ CLEAR AND CRISP VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, lan banyu.
❤ SIKSA CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.


2019 2020 Ford Freestyle Aspire Ka Plus SYNC 3 Protector Screen Navigation

2019 2020 Ford Freestyle Aspire Ka Plus SYNC 3 Protector Screen Navigation

Napa Sampeyan kudu nginstal Protektor layar Navigasi Ford? 

Proteksi layar navigasi LFOTPPLangkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane
-Pelindung layar sing rusak
-Aja pas karo piranti sampeyan
-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP yaiku manufaktur profesional sing nyedhiyakake pembangunan, desain, produksi, lan penjualan Benz Interior Decoration.

Kita nyuwun mobil sing disenengi customer ayu lan nyaman, kita bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

LFOTPP sregep sinau kanggo nggarap bisnis lokal, ngurangi biaya pengiriman internasional sing larang kanggo pelanggan.

Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

 

 

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid