2017-2021 Skoda Superb Bolero Infotainment Screen Protector 8 ″ - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2017-2021 Skoda Paling apik ing Sistem Proteksi Sistem Infotainment Bolero 8 ″ Tampilan | Pangaturan Skoda

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

⑴ Anti Aging Screen.
Screen 9H layar Tempered: Jaga layar saka Scratch, explosion, and Debris;
Ucing Ngurangi Lemes Mripat;
⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;
⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.
⑹ Priksa Urip Sampeyan supaya Luwih, Tansah Mobil Kekasih supaya Bersih Kabeh Wektu.

Modifikasi Indeks LFOTPP Mobil , Supplier , We Offise Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

2017-2020 Skoda Paling apik ing Sistem Proteksi Sistem Infotainment Bolero 8 ″ Tampilan | Pangaturan Skoda

2017-2020 Skoda Paling apik ing Sistem Proteksi Sistem Infotainment Bolero 8 ″ Tampilan | Pangaturan Skoda

Napa Sampeyan Perlu Nginstal Protektor Layar Navigasi Mobil?

protektor layar mobil

Standard Langkah Instalasi 

1.Milih tampilan mobil, ngresiki nganggo kain alkohol, copot partikel bledug karo stiker.

2. Selehake film kaca tempered ing layar supaya bisa dikonfirmasi.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Selehake film kasebut saka kiwa menyang tengen, banjur mbukak tampilan sing bakal bisa ditindakake.

Service Layanan Sawise Didol】

-Masalah masalah kayata umpluk utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

-Free Shipping Worldwide

【KURSUS KAMI】

LFOTPP Certificate

Proc Proses Produksi】

 Proc Proses Produksi】

 

LFOTPP minangka Toko Car Maintenance Pertama. Kita Produsen Produk Interior Mobil, Pemasok Bagian Interior Mobil Global 99%.

Kita Ngudhara Kualitas Bagus Car Decorative Parts, Nggawe Mobil Sing Disenengi Pelanggan Apik lan Apik.

LFOTPP minangka Pimpinan Global Marketing Produk Interior Kendaraan.

Kita bisa nyedhiyakake sampeyan Sale-layanan profesional.

Miwiti Business In Risk Minimal lan Biaya paling murah.

Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid