Audi A2019 Navigasi Layar Film Plastik PET - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Audi A2019 Navigasi Layar PET Film Plastik [8 lembar]

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Audi A2019 Navigasi Layar PET Film Plastik [8 lembar]

Jumlah : Navigasi + AC pusat

1. Transparansi Baik: Tekstur tipis, supaya layar navigasi sampeyan wis direksa, nanging uga ora mengaruhi tampilan estetika navigasi.
2. Resistance Impact yang kuat: Nalika obyek eksternal ora sengaja nyentuh, bisa uga njaga layar pandhu arah sing aman lan direksa saka karusakan apa wae.
3. Suhu Adaptabilitas Singkat: Apa panas ing mangsa panas utawa adhem ing mangsa, sampeyan bisa nggunakake kanthi kapercayan, amarga bisa tahan suhu sing adhem lan dhuwur.
4. Bending High: Bend lembut, kaya fleksibilitas girlish, bisa dilipat dadi kurva, lan ora bakal rusak.
5. Keunggulan mekanik: Lapisan njaba alus lan entheng, mula sampeyan bisa nginstal ing layar pandhu arah tanpa kena pengaruh fitur pandhu arah pandhu arah kabeh.

Napa Sampeyan Perlu nginstal Protector Screen Navigation? 
Nyegah Smudge Layar Sidik Jari. 
Lindhungi layar sampeyan saka Scratch, Explosion, and Debris. 
Pertahankan layar saka lenga utawa barang-barang kotor liyane, Kurangi lemes mripatmu. 
Nalika sampeyan nyopir karo bocah wadon / bocah lanang sing apik banget, sampeyan bisa ndeleng saka praupane. 

Langkah Instalasi 
1. Resiki tampilan nganggo kain alkohol, banjur kain garing ngusap layar, pungkasane nyopot partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan £ ¬kanggo konfirmasi yen cocog.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid