2019-2020 BMW 3 Series G20 Navigasi Tampilan Pelindung Layar GPS (L - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019-2020 BMW 3 Series G20 Navigasi Tampilan Layar GPS Protector (Drive Kiri) 10.25-Inch

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

 

⑴ Anti Aging Screen.
Screen 9H layar Tempered: Jaga layar saka Scratch, explosion, and Debris;
⑶ Ngurangi kelenturan Eye;
⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;
⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.
⑹ Priksa Urip Sampeyan supaya Luwih, Tansah Mobil Kekasih supaya Bersih Kabeh Wektu.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

2019-2020 BMW 3 Series G20 Navigasi Tampilan Layar GPS Protector (Drive Kiri) 10.25-Inch

2020 bmw 3 layar pelindung seri

Napa Sampeyan Perlu Nginstal Protector Layar Navigasi BMW? Proteksi layar navigasi LFOTPP

Step Langkah standar Instalasi ]

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.

2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

Service Layanan Sawise Didol】

-Masalah masalah kayata umpluk utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP yaiku manufaktur profesional sing nyedhiyakake pembangunan, desain, produksi, lan penjualan Benz Interior Decoration.
Kita nyuwun mobil sing disenengi customer ayu lan nyaman, kita bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.
LFOTPP sregep sinau kanggo nggarap bisnis lokal, ngurangi biaya pengiriman internasional sing larang kanggo pelanggan.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid