Pelindung Layar Instrumen BMW X2019 GO5 5-Inch | Drive Tangan Kanan - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 BMW X5 GO5 12.3-Inch Instrument Screen Protector (Tangan tengen Drive)

Desainer: CDEFG

$ 30.99 $ 38.99
Quantity
- +

Details

⑴ 9H Tempered Glass: Nglindhungi layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

2019 BMW X5 GO5 12.3-Inch Instrument Screen Protector (Tangan tengen Drive)2019 BMW X5 GO5 12.3-Inch Instrument Screen Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal BMW X5 GO5 Instrument Screen Protector? Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2019 BMW X5 GO5 12.3-Inch Instrument Screen Protector (Tangan tengen Drive)

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid