BMW X2019 G7 Automobile Air Conditioning PET (Film Plastik) - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 BMW X7 G07 Pemanangan Udara Kenderaan AC (Film Plastik)

Desainer: CDEFG

$ 10.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details


(1) Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

 

[qiege]

2019 BMW X7 G07 Pemanangan Udara Kenderaan AC (Film Plastik)

2019 BMW X5 Air Conditioning PET PET (Film Plastik)

• Perlindhungan sing luwih gedhe: tutup kaca iki njaga kemampuan tutul navigator GPS nalika nggawe perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Gores & Anti-bledosan.


• Visual sing asri lan bening: Nginstal tutup layar ora bakal mengaruhi warna, ukuran ikon lan kemampuan layar tutul ing tampilan GPS sampeyan. Iku bakal tetep aman saka bledug, goresan, minyak, banyu lan bekas driji lsp.


• Ora ana smudge bekas driji liyane: Dilapisi lapisan oleophobic sing ngusir minyak sing isih ana ing bekas driji lan nambah kelancaran tambahan ing layar navigasi.


• Motong laser kanthi pas: Ora prelu dipotong, amarga kompatibel.


• Nikmati repot-repot gratis: Supaya pelindung layar GPS bening lan tanpa bledug, cukup usap nganggo kain microfiber. Ora prelu nggunakake bahan pembersih sing mbebayani.

 

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

 

  

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid