Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

2019 Honda Civic Sport Touring Type R EX-L Navi Protector (kiwa bolongan 6)

2019 Honda Civic Sport Touring Type R EX-L Navigation Tempener Glass Protector (kiwa 6 hole)

Screen layar Tempe Organic: Lindhungi layar saka Ngeruk, Letupan lan Gebrug;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

❤ Kanggo njaga pelindung layar GPS sampeyan kanthi cetha lan tanpa bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.
❤ TEKNOLOGI KELENGKAPAN MULTIPLE. Gelas sing diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka alternatif sing ora temperat lan tahan efektif kanggo goresan lan sidik jari.
❤ HD & SMOOTH Touch Feeling, supaya gampang kanggo ngresiki, mung ngilangke alus.
❤ Yen sampeyan kepengin mateni, (bisa dibusak kanthi proses sing bener), teken tape ing permukaan pelindung kanthi lengkap supaya cukup kuat kanggo mbebayani, banjur gunakake driji kanggo ngangkat ing sisih kasebut. Mangga elinga nambani banget iku, sabar lan soft.don't nggunakake alat sing landhep kanggo ndemek layar.
❤ Nyiyapake banyu sabun (sing mbiyantu lan ora gawe layar) lan swab katun lan andhuk garing, dhisik, Semprotan banyu soapy ing kabeh pelindung, ngontrol kapasitas banyu kanggo nyegah ing panggonan liya, lan nggunakake swab katun kanggo ngresiki sak sekawan, ngangkat siji sudhut pelindung alon-alon, lan sijine swab kapas ing sethithith cilik, Banjur sampeyan bisa nyuwek. sawise sirna, gunakake kain serat mikro nganggo alkohol medis kanggo mbusak permukaan layar.

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil?

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan, kanggo konfirmasi sing bisa diduweni.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

【Layanan Sawise-Sale】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: lfotpp-auto-part

$ 13.99 USD $ 16.76 USD

Email kula nalika kasedhiya