Pelindung Tampilan Honda Pilot 2019-Inch 8 - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 Honda Pilot 8-Inch Display Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Glass Kaca 9H Tempered : Jaga layar sampeyan saka Gores, Mbledhos lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

2019 Honda Pilot 8-Inch Display Protector

  • ✔ LASER CUT FOR FIT PRECISE. Ora perlu ngilangi pinggir, amarga kompatibel karo 2019 Honda Pilot 8Inch
  • ✔ NINGGALKE CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.
  • ✔ MULAKAN SMUDGES FINGERPRINT. Dilapisi nganggo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji lan nambah lancar kanggo layar navigasi
  • ✔ PROTECTION SUPERIOR, 9H Hardness and 0.26mm Thickness, tutup kaca iki njaga kapabilitas tutul navigator GPS nalika njaga perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Gores & Anti-bledosan
  • ✔ CRISP lan CLEAR VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, banyu lan sidik jari etc

2019 Honda Pilot 8-Inch Display Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Honda Pilot Navigation Screen Protector? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2019 Honda Pilot 8-Inch Display Protector

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid