Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

2019 Hyundai Santa Fe 7-inch Display Protector

LFOTPP nuntut kualitas apik kanggo bagean Hyundai, Visi kita nggawe wong urip luwih apik.Kita ndhukung parts mobil global lan kurban prices borongan.

Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

2019 Hyundai Santa Fe 7-inch Display Protector

⑴ 9H Hardness Anti-Explosion: teknologi pangreksaning jeblugan sing luwih maju, kekerasan sing luwih gedhe, bisa ngetokake impact sing efektif, ngurangi goresan, sanajan pecah ora bakal ngasilake lebu.
⑵ Water-Repellent lan Oil-Repellent: Gampang kanggo ngresiki, banyu lan repellent lapisan lapisan, film toughened ngemot lapisan tahan banyu lenga. Nalika layar kotor, bisa ditambani kanthi ngresiki alon-alon.
⑶ Dhuwur Sensitivitas: Operasi sensitif, kontrol tutul jarak 0, tangan rawan tinimbang navigator asli luwih mulus. Super sensitivitas tutul, Cahya lan tipis, alus lan sensitif kanggo tutul. Film kita toughened banget tipis lan transparan.
⑷ Sensitif Tutul: Lumahing digawe saka lapisan nano-resolusi dhuwur, sing nduweni sentuhan alus lan sentuhan sensitif. Yen sampeyan ndemek layar asli, ora bakal mengaruhi panggunaan.
⑸ Mudah kanggo ngresiki: Lapisan banyu lan repellent, film toughened ngandhut lapisan anti banyu sing ngalangi. Nalika layar kotor, bisa ditambani kanthi ngresiki alon-alon.

2019 Hyundai Santa Fe 7-inch Display Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil?

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan, kanggo konfirmasi sing bisa diduweni.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

【Layanan Sawise-Sale】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2019 Hyundai Santa Fe 7-inch Display Protector

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 13.98 USD $ 17.99 USD
Quantity
- +