Pelindung Tampilan Jetta 2019-Inch 8 - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 Jetta 8-Inch Display Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Glass Kaca 9H Tempered : Jaga layar sampeyan saka Gores, Mbledhos lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

1. BAHAN GLASS IMPORTED nganggo teknologi nano canggih, lan pemotongan laser kanggo pas layar piranti asli.
2. Hardness: 9H , Anti-Scratch & Anti-explosion, Otomatis Adsorpsi, sing bisa nglindhungi layar navi mobil sing sampeyan tresnani kanthi efektif.
3. ULTRA-THIN THICKNESS Ora bakal mengaruhi rasa tutul, bisa maksimal ngerusake warna.
4. Nano silika gel otomatis adsorpsi: Yen sampeyan pengin nyopot, kang ora tetep lem.
5. NANO-COATING Melu sidik jari, Oleophobic lan Waterproof.
6. GIFT PACKAGE Klebu: 1 X Tempered Glass Screen Protector; 1 X Toolkits.

2019 Jetta 8-Inch Display Protector

 

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP2019 Jetta 8-Inch Display Protector

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid