2019 Mercedes benz C-CLASS Instrument 10.25-Inch PET Protector – LFOTPP Car Accessories

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 Mercedes benz C-CLASS Instrument 10.25-Inch PET Protector (Plastic Film)

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

2019 Mercedes benz C-CLASS Instrument 10.25-Inch PET Protector (Plastic Film)
[qiege]
  • Gampang Nginstal: Film tipis duwe rong lapisan protèktif. Kanthi alon-alon nyopot lapisan protèktif, film PET nyentuh layar navigasi lan nyèpèk gelembung saka jero menyang njaba. Layar pandhu arah sampeyan duwe tutup protèktif.
  • Cahya Cahya: Cahya lan tipis iku ciri njaba sing paling penting, dibandhingake karo film baja biasa sing kandhel, rasa film cahya bisa nggawe wong luwih seneng.
  • Dhuwur Wear Resistance: Amarga materi film kita digawe saka film poliester kualitas apik, uga duwe resistance nyandhang luwih apik dibandhingake karo film biasa.
  • Sentuhan Sensitif: Sensitivitas tutul super, Cahya lan tipis, Gamelan lan sensitif kanggo tutul. Film kita toughened banget tipis lan transparan.
  • Suhu Adaptabilitas Singkat: Apa panas ing mangsa panas utawa adhem ing mangsa, sampeyan bisa nggunakake kanthi kapercayan, amarga bisa tahan suhu sing adhem lan dhuwur.

Apa sampeyan kudu nginstal PROTECTOR LAYAR NAVIGATION? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

STANDARD INSTALASI STEPS:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

【LAYAN PUNING SALE】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid