Pelindung Layar Navigasi Porsche Cayenne 2019 Inch 12.3 - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 Porsche Cayenne 12.3Inch Tampilan Layar Layar Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

  • BAHAN GLASS IMPORTED with nanotechnology advanced, lan laser cutting kanggo pas layar piranti asli.
  • 9H HARDNESS Anti-calar & Anti-ledakan, Adsorption Otomatis, bisa nglindhungi layar mobil sing ditresnani kanthi efektif.
  • ULTRA-THIN THICKNESS Ora bakal mengaruhi rasa tutul, bisa maksimal ngerusake warna.
  • NANO-COATING Melu sidik jari, Oleophobic lan Waterproof.
  • GIFT PACKAGE Klebu: 1 X Tempered Glass Screen Protector; 1 X Toolkits.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir. Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

 

2019 Porsche Cayenne 12.3Inch Tampilan Layar Layar Protector

 

 

 

Kenapa Sampeyan kudu Instal 2019 Porsche Cayenne 12.3Inch Tampilan Layar Layar Protector? 

 Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid