Toyota Camry Screen Protector PET Plastik FIlm 2019-Inch - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019 Toyota Camry Screen Protector PET Plastic FIlm 8-Inch

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

⑴Pencet layar saka Ngeruk, Letupan lan lebu;

(2) Ngurangi mripatmu lemes;

⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;

⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir. Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

2019 Toyota Camry Screen Protector 8-Inch

2019 Toyota Camry Screen Protector 8-Inch

 

 

 

 

Napa Sampeyan kudu nginstal Protektor layar Navigasi? 

 Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid