Toyota 2019 RAV2020 Navi Screen Protector 4-Inch - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Toyota 2019 RAV2020 Navi Screen Protector 4-Inch

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Size
Quantity
- +

Details

  • ❤ PRECISE FIT: Khusus dirancang kanggo 2019 2020 layar Toyota RAV4 7-Inch Media Center. Ngoptimalake Nilai layar Sampeyan
  • ❤ TEKNOLOGI KELENGKAPAN MULTIPLE. Kaca sing diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka alternatif sing ora temperat lan perlawanan efektif, nglawan goresan saben dina nggunakake, malah piso lan tombol.
  • ❤ Pangrasa Tutul HD & SMOSOT, gampang dibersihake, mung dilap alon-alon. Cepet lancip, Ultra bening, digawe nganggo pinggiran sing bunder lan bunder lan nyedhiyakake kejelasan HD lan akurasi tutul 99.99 persen.
  • ❤ CLEAR AND CRISP VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, lan banyu.
  • ❤ SIKSA CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

 

2019 2020 Toyota RAV4 Protector layar Navi

2013-2018 RAV4 6.1-Inci

TOYOTA RAV4 protector layar 2017

2013-2018 RAV4 7-Inci

pangayoman layar rav4

2019-2020 RAV4 7-Inci

2019 Toyota-Rav4 7-Inch Display Protector

2019-2020 RAV4 8-Inci

aksesoris rav4 interior

 

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP


Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid