Pelindung Layar Hyundai Palisade 2020-2021 - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Pelindung Layar Hyundai Palisade 2020-2021

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

⑴ Anti Aging Screen.
Screen 9H layar Tempered: Jaga layar saka Scratch, explosion, and Debris;
⑶ Ngurangi kelenturan Eye;
⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;
⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.
⑹ Priksa Urip Sampeyan supaya Luwih, Tansah Mobil Kekasih supaya Bersih Kabeh Wektu.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

2020 Hyundai Palisade Screen Protector

2020 Hyundai Palisade Screen Protector

Napa Sampeyan kudu nginstal Proteksi layar Navigasi Hyundai? 

Napa Sampeyan kudu nginstal Protektor layar Navigasi?

Langkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

Sawise Layanan Sale

Masalah instalasi kayata umpluk utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

LFOTPP Certificate

Produk Proses

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid