Hyundai Sonata DN2020 Navigasi Layar Sentuh Protector Cover 8-inch - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2020 Hyundai Sonata DN8 Navigasi Tutul Proteksi layar Tutul 10.25-inci

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Glass Kaca Tempered 9H : Lindhungi layar sampeyan saka Gores, Ledhug, lan Puing-puing;

(2) Ngurangi mripatmu lemes;

⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;

⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir. Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

2020 Hyundai Sonata DN8 Navigasi Tutul Proteksi layar Tutul 10.25-inci 

2020 Hyundai Sonata DN8 Navigasi Tutul Proteksi layar Tutul 10.25-inci

Napa Sampeyan kudu nginstal Hyundai Sonata 2020 Protector Screen Navigation? Proteksi layar navigasi LFOTPPLangkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid