2020 Mercedes benz GLA Screen Protector Cover 10.25-Inch(1 Piece) – LFOTPP Car Accessories

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2020 Mercedes benz GLA Cover Protector Cover 10.25-Inch (1 Piece)

Desainer: CDEFG

$ 50.99 $ 69.99
gaya
Quantity
- +

Details

⑴ 9H Tempered Screen: Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

2020 Panutup Pelindung layar Mercedes benz GLA 10.25-inci

Ngiwa lan Kanan 2PCS

2019 Protector layar layar kelas XNUMX

Piece Desain 1 Integrasi

2019 Protector layar layar kelas XNUMX

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resiki tampilan nganggo kain alkohol, banjur kain garing ngusap layar, pungkasane nyopot partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid