Aksesoris untuk Honda Accord Door-Sill-Protector-Trim-for-Accord-Clari - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Aksesoris untuk Honda Accord Door-Sill-Protector-Trim-for-Accord-Clarity-Insight-Passport-Pilot Aksesoris Door Entry Guard Stainless Steel

Desainer: PIN YEE

$ 30.98 $ 35.99
Quantity
- +

Details

  • 【Bahan Berkualitas Tinggi】 Protector Sill Door kanggo Honda Accord 2018-2020 / kanggo Honda Clarity 2018-2020 / kanggo Honda Insight 2019-2020 / kanggo Honda Passport 2019-2020 / kanggo Honda Pilot 2016-2020. Iki kalebu Stainless High Quality Bahan Baja, Tahan panas / adhem, resistensi abrasi, anti-penuaan, tahan anti banyu & uv. Sing Kotor & Wear Resistant kanggo Nglindhungi Bingkai Pintu Mobil Sampeyan. Ora Nguwatirake Gores Cat Mobil maneh!
  • 【Cetakan Kustom OEM】 Potong Potong Pintu Kompatibel karo Kesesuaian / kanggo Clarit / kanggo Wawasan / kanggo Paspor / kanggo Pilot, Protector Sill Door Dirancang Miturut Data Mobil Asli, pas karo Bingkai Pintu Mobil.
  • 【Gampang Dipasang】 Cukup Nyopot 3M-Lem ing Piring Plastik Sill Pintu kanggo Nyedhiyakake Stiker lan Masang ing Ambang Mobil. Bahan 3m yaiku Spesifikasi kanggo Lem Mobil, lan mantep kanthi mantep.
  • Love Slove Masalah-masalah】 Nalika Kita Ngirim Entuk Pintu, Perlindhungan Kurang Luwih Apik, Gampang Kaget , Ora Gawe Larangan , lan Reged Reguler Ora Apike.
  • Age Paket】 Entheng, Anti-Skid.4 * Lawang Door Lawas (2 Kanggo Pintu Ndhuwur, 2 Kanggo Pintu Mbalik)
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid