Pusat Aksesoris Interior Console Kompatibel Organizer Armrest - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Pusat Kontrol Aksesoris Interior Accord Kompatibel karo Armory Honda Accord 2018 2019 2020 Armrest Storage Box kanggo Accord

Desainer: SKTU

$ 20.42
Werna
Putih
Blue
Red
Quantity
- +

Details

  • [Cocog] Kanggo penyelenggara konsol pusat sandhangan tangan Kompatibel karo Honda Accord 2018-2020.
  • [Pertandhingan Uga] Penyelenggara kothak armrest console pusat iki kanggo Honda Accord cocog banget karo interior mobil asli, kaya bagean OEM!
  • [Bantalan HIQ] Bantalan digawe saka karet HIQ, anti-selip lan tahan kejut, ramah lingkungan lan ora ambu sing ora enak.
  • [Bahan Awet] Digawe saka plastik ABS lan awet banget. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan paling apik ing wektu paling cedhak.
  • [Tetap Diatur] Kothak genggaman mobil jero banget lan barang-barang sing dipasang diselehake. Dadi sampeyan butuh tray konsol tengah kanggo Honda Accord supaya kothak lengen luwih tertib.
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid