Audi A6 / Audi A7 2019 Film Protector & Air Conditioning Film (Siji Set) - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Audi A6 / Audi A7 2019 Protector Screen & Air Conditioning Film (Siji Set)

Desainer: CDEFG

$ 25.99 $ 36.00
Quantity
- +

Details

Glass Kaca Tempered 9H : Lindhungi layar sampeyan saka Gores, Ledhug, lan Puing-puing;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

Pelindung Layar Audi A6 / A7 2019 (layar munggah lan mudhun) & Film Kondisioner Udara) Siji Set)

 

Film Proteksi Audi A6 / A7 & Kondisioner Udara

 2019 Audi a6 / protektor layar a7

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

 

LFOTPP

Audi A6 / A7 Tampilan Protector & Film AC Air Siji Set)

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid