Audi A8 2019 12.3 inci Pelindung Layar Dasbor Film Plastik PET [- Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Audi A8 2019 12.3 inci Pelindung Layar Dasbor Film Plastik PET [2PCS]

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

LFOTPP ngupayakake kualitas apik kanggo bagean Audi, Visi kita nggawe wong luwih apik.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

Audi A8 2019 12.3 inci Pelindung Layar Dasbor Film Plastik PET [2PCS]

⑴ 9H Hardness Anti-Explosion: teknologi pangreksaning jeblugan sing luwih maju, kekerasan sing luwih gedhe, bisa ngetokake impact sing efektif, ngurangi goresan, sanajan pecah ora bakal ngasilake lebu.
⑵ Water-Repellent lan Oil-Repellent: Gampang kanggo ngresiki, banyu lan repellent lapisan lapisan, film toughened ngemot lapisan tahan banyu lenga. Nalika layar kotor, bisa ditambani kanthi ngresiki alon-alon.
⑶ Dhuwur Sensitivitas: Operasi sensitif, kontrol tutul jarak 0, tangan rawan tinimbang navigator asli luwih mulus. Super sensitivitas tutul, Cahya lan tipis, alus lan sensitif kanggo tutul. Film kita toughened banget tipis lan transparan.
⑷ Sensitif Tutul: Lumahing digawe saka lapisan nano-resolusi dhuwur, sing nduweni sentuhan alus lan sentuhan sensitif. Yen sampeyan ndemek layar asli, ora bakal mengaruhi panggunaan.
⑸ Mudah kanggo ngresiki: Lapisan banyu lan repellent, film toughened ngandhut lapisan anti banyu sing ngalangi. Nalika layar kotor, bisa ditambani kanthi ngresiki alon-alon.

 Audi A8 2019 Protector Screen Dashboard PET Plastik Film

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid