Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

Autel MaxiSys Pro MS908s PET Film (film plastik)

  • Ukuran: 9.41 * 6.73 Inch, Panjang * Dhuwur, Nyedhiyakake proteksi kanggo layar, 2PCS pelindung layar £ ¬ NOT FOR MAXISYS 908 PRO, UTAWA MAXISYS MS908P, Sawetara model padha
  • Kejelasan Tinggi, Anti Sabit Anti, Seram
  • Gampang Resik, Digawe saka bahan berkualitas tinggi lapisan
  • Ninggalake residu lengket nalika mbusak, gampang instalasi
  • Nduweni salju tahan scratch saka 3 nganti 6Hardness

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

AUTEL MAXISYS PRO MS908P PET FILM (PLASTIK FILM)

Produk kasebut adsorbed dening gel nano-silika, tanpa gam, lan bisa digunakake kanthi aman.
Bisa dibusak lan ora kena pengaruh layar pandhu arah ing fungsi utawa tampilan (residue utawa lengket).


Kenapa Sampeyan Perlu Protector Screen Navagation?
Nyegah Smudge Layar Sidik Jari.
Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion, lan Debris.
Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane, Ngurangi keselane mripat.
Nalika sampeyan drive karo cah wadon apik / cah lanang, sampeyan bisa ndeleng dheweke / pasuryan saka iku.

Langkah Instalasi


1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo ngonfirmasi sampeyan bisa fittable.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 12.99 USD $ 14.75 USD
Quantity
- +