Film PET Autel MaxiSys Pro MS908s (film plastik) [2 lembar] - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Film PET Autel MaxiSys Pro MS908s (film plastik) [2 lembar]

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

 Film PET Autel MaxiSys Pro MS908s (film plastik) [2 lembar]

  •  Ukuran: 9.41 * 6.73 Inch, Panjang * Dhuwur, Nyedhiyakake proteksi kanggo layar, 2PCS pelindung layar £ ¬ NOT FOR MAXISYS 908 PRO, UTAWA MAXISYS MS908P, Sawetara model padha
  •  Kejelasan Tinggi, Anti Sabit Anti, Seram
  •  Gampang Resik, Digawe saka bahan berkualitas tinggi lapisan
  •  Ninggalake residu lengket nalika mbusak, gampang instalasi
  •  Nduweni salju tahan scratch saka 3 nganti 6Hardness

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

AUTEL MAXISYS PRO MS908P PET FILM (PLASTIK FILM)

Produk kasebut adsorbed dening gel nano-silika, tanpa gam, lan bisa digunakake kanthi aman.
Bisa dibusak lan ora kena pengaruh layar pandhu arah ing fungsi utawa tampilan (residue utawa lengket).


Kenapa Sampeyan Perlu Protector Screen Navagation? 
Nyegah Smudge Layar Sidik Jari. 
Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion, lan Debris. 
Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane, Ngurangi keselane mripat. 
Nalika sampeyan drive karo cah wadon apik / cah lanang, sampeyan bisa ndeleng dheweke / pasuryan saka iku. 

 

Langkah Instalasi 


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan £ ¬kanggo konfirmasi yen cocog.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

 

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid