BMW 3 Series F30 Phone Holder 2013-2020, BMW 3 Series Phone Mount, Princ - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

BMW 3 Series F30 Holder Telpon 2013-2020, BMW 3 Series Telpon Gunung, Prinsip Mekanik: Tautan Stabilitas Gravitasi Triangle

Desainer: LFOTPP

$ 17.89
Quantity
- +

Details

HolBMW 3 Series Car Holder 2013-2020 Cocog Kanggo Model Layar 4.7-6.5 "iPhone, Samsung, Moto, Huawei, Nokia, LG, Smartphone.

🔶Work miturut Prinsip Mekanik, Pusat Gravitasi Dumunung ing Pusat Triangle, Tanpa Penempatan, lan Stabil Ngatasi Bumps.

🔹Produksi Gravitasi Ponsel Nggunakake Mekanisme Link, lan Dhukungan Dhukungan Ketat Telpon Ponsel Manggonake Entuk Duwe.

🔹Pajam Priksa-Bukak, Link Gravitasi, Rotasi Gratis, Persahabatan sing kepenak.

Desain Desain Khusus outlet udara CRV, Sawise Instalasi, Ora Watesan Sing Bisa Diklumpukake, nyopir dadi Keamanan.

 


BMW 3 Series F30 Holder Telpon 2013-2020, BMW 3 Series Telpon Gunung, Prinsip Mekanik: Tautan Stabilitas Gravitasi Triangle

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

Product Name: Link BMW 3 Series Gravitasi Mobil Mobil Pariwara 2013-2020

Bahan: Gandum Serat Karbon

BMW 3 Series Panyekel Telpon Mobil Seri:

  • Tombol Ngarep lan port pangisi daya data telpon seluler dilindhungi undhang-undhang, sing ora mengaruhi operasi normal.
  • Pengawal lengen sing aktif, ngrangkul ponsel: nggunakake prinsip bantalan alih, kanggo ponsel kanthi ukuran sing beda, penjaga lengen bisa dipasang ing wilayah sing paling gedhe, entuk luwih tetep lan dipercaya.
  • Iki nambah silikon alus ing segitiga, bisa ngindhari lara telpon saka nabrak.
  • Gampang utawa sijine telpon, Seri BMW 3 wadhah telpon mobil bakal kanthi otomatis nyetel.
  • Yen ana sebab, sampeyan ora marem, hubungi kita kanthi ngubungi tab "Pesanan Sampeyan" ing akun LFOTPP. kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam lan ngatasi masalah sampeyan.
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid