Pelindung Layar Navigasi Mobil, Pelindung Layar In-Dash 7 Inci kanggo 2 - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Pelindung Layar Navigasi Mobil, Pelindung Layar In-Dash 7 Inci kanggo 2017 Porsche Cayenne COUPE / HATCHBACK

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

  • ★ Proteksi SUPERIOR, 9H Hardness and 0.25mm Thickness, tutup kaca iki njaga kapabilitas tutul navigator GPS nalika njaga perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Gores & Anti-bledosan.
  • ★ CRISP DAN CLEAR VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, banyu lan sidik jari dll.
  • ★ NO SMU FINGERPRINT. Dilapisi nganggo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji lan nambah lancar kanggo layar navigasi.
  • ★ LASER CUT FOR FIT PRECISE. Ora perlu ngilangi sudhut, amarga kompatibel karo navigator GPS 2017 Porsche Cayenne Coupe, Hatchback.
  • ★ CEPAT CALLING GRATIS. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir. Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

Car Navigation Screen Protector, 7-Inch In-Dash Screen Protector for 2017 Porsche Cayenne COUPE / HATCHBACK

 

 

Apa sampeyan kudu nginstal Volkswagen protector screen navigation? 

 Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Standar Instalasi 

 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan £ ¬kanggo konfirmasi yen cocog.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep sing bakal ditampilake.

 

 

 

Sawise Layanan

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid