Pelindung Layar Otomatis CDEFG 2013-2017 Maserati Ghibli M157 Navigasi - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Pelindung Layar Otomatis CDEFG 2013-2017 Maserati Ghibli M157 Film Pelindung Navigasi, Kaca Geser HD Resistensi Gores [8.4 inci]

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Pelindung Layar Otomatis CDEFG 2013-2017 Maserati Ghibli M157 Film Pelindung Navigasi, Kaca Geser HD Resistensi Gores [8.4 inci]

  • Pas sing sampurna: Dirancang kanggo Tur 2018 Accord Sport EX EX-L EXL 2019 kanthi 2020 kanthi bahan kaca tempered bermutu tinggi. Lumahing kaca rasane luwih apik tinimbang layar plastik asli. Orientasi protector kanthi bener lan protector bakal cocog karo layar kanthi sampurna
  • Katon Anyar: Pelindung menang ¡ora bakal nyuda visibilitas layar nanging njaga layar anyar. Ora ngganggu kapabilitas tutul utawa urip maneh sistem, menehi kesan nggilap kanggo layar
  • Resistensi Gores: 9h atose gelas tempered nyedhiyakake proteksi dhuwur saka goresan lan njamin supaya layar luwih alus. Add-on sing apik kanggo nglindhungi layar sampeyan
  • Lampu Anti Biru: Protektor kanthi cahya biru nglindhungi penglihatan sampeyan saka cilaka sinar biru. Nyuda galur mripat saka kakehan nggunakake mripat
  • Gampang diinstal: Selarasake pelindung nganggo layar sampeyan, banjur instal nganggo aksesoris sing kasedhiya supaya instalasi gampang. Instalasi mirip karo pelindung layar ponsel, butuh sawetara menit kanggo rampung tanpa gelembung nalika sampeyan nggarap kanthi bener
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid