Pelindung Layar Otomatis CDEFG 2017-2019 Maserati Levante TIPO M166 8.4 i - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Pelindung Layar Otomatis CDEFG 2017-2019 Maserati Levante TIPO M166 8.4 inci Film Pelindung Navigasi, Kaca Tempered

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Pelindung Layar Otomatis CDEFG 2017-2019 Maserati Levante TIPO M166 8.4 inci Film Pelindung Navigasi, Kaca Tempered

Pas sing sampurna: Dirancang kanggo Tur 2018 Accord Sport EX EX-L EXL 2019 kanthi 2020 kanthi bahan kaca tempered bermutu tinggi. Lumahing kaca rasane luwih apik tinimbang layar plastik asli. Orientasi protector kanthi bener lan protector bakal cocog karo layar kanthi sampurna

Katon Anyar: Pelindung ora bakal nyuda visibilitas layar, nanging tetep layar anyar. Ora ngganggu kapabilitas tutul utawa urip maneh sistem, menehi kesan nggilap kanggo layar

Resistensi Gores: 9h atose kaca tempered nyedhiyakake proteksi dhuwur saka goresan lan mesthekake sentuhan layar sing luwih alus. Add-on sing apik kanggo nglindhungi layar sampeyan

Lampu Anti Biru: Protektor kanthi cahya biru nglindhungi penglihatan sampeyan saka cilaka sinar biru. Nyuda galur mripat saka kakehan nggunakake mripat

Gampang diinstal: Selarasake pelindung nganggo layar sampeyan, banjur instal nganggo aksesoris sing kasedhiya sing nggawe instalasi gampang. Instalasi padha karo pelindung layar ponsel, mung butuh sawetara menit kanggo rampung tanpa gelembung nalika sampeyan nggarap kanthi bener

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid