Protektor Layar Sentuh Navigasi Pelindung Layar CDEFG kanggo 2016- - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Protektor Layar Sentuh Navigasi Pelindung Mobil CDEFG kanggo 2016-2019 Jaguar F-Pace X761 InControl 8 inci Kaca Tempered

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Protektor Layar Sentuh Navigasi Pelindung Mobil CDEFG kanggo 2016-2019 Jaguar F-Pace X761 InControl 8 inci Kaca Tempered

Pas sing sampurna: Dirancang kanggo Tur 2018 Accord Sport EX EX-L EXL 2019 kanthi 2020 kanthi bahan kaca tempered bermutu tinggi. Lumahing kaca rasane luwih apik tinimbang layar plastik asli. Orientasi protector kanthi bener lan protector bakal cocog karo layar kanthi sampurna

Katon Anyar: Pelindung menang ¡ora bakal nyuda visibilitas layar nanging njaga layar anyar. Ora ngganggu kapabilitas tutul utawa urip maneh sistem, menehi kesan nggilap kanggo layar

Resistensi Gores: 9h atose gelas tempered nyedhiyakake proteksi dhuwur saka goresan lan njamin supaya layar luwih alus. Add-on sing apik kanggo nglindhungi layar sampeyan

Lampu Anti Biru: Protektor kanthi cahya biru nglindhungi penglihatan sampeyan saka cilaka sinar biru. Nyuda galur mripat saka kakehan nggunakake mripat

Gampang diinstal: Selarasake pelindung nganggo layar sampeyan, banjur instal nganggo aksesoris sing kasedhiya supaya instalasi gampang. Instalasi mirip karo pelindung layar ponsel, butuh sawetara menit kanggo rampung tanpa gelembung nalika sampeyan nggarap kanthi bener

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resiki tampilan nganggo kain alkohol, banjur kain garing ngusap layar, pungkasane nyopot partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid