Protektor Sampul Honda CRV 2019, Aksesoris Interior CRV kanggo CRV - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Pelindung Layar Honda CRV 2019 , Aksesoris Interior CRV kanggo CRV 2017 2018 2019 | Drive Tangan Dhuwur

Desainer: CDEFG

$ 12.99
Quantity
- +

Details

  • 01. Ditrapake kanggo: Pelindung layar Sistem Kesalahan Kanggo 2017 2018 2019 Honda CRV Drive Drive Kanan-tangan).
  • 02. Nglumpukake Data Data Navigasi Mobil, Ukuran Akurat.
  • 03. Tutul Sensitif, Hydrophobic lan Oleophobic, Anti-fingerprint Efektif, Entuk Tender.
  • Film Kaca Tempers 04.9H, Hardness Kuat, Ledakan-bukti lan tahan Scratch.
  • 05. Gampang diinstal, Mbusak kanthi otomatis Lumahing layar, Ora ana gelembung sing ngasilake.

Protector Cover Layar Navigasi Honda CRV 2019 , Aksesoris Interior CRV kanggo CRV 2017 2018 2019 Drive Righ Hand Drive)

CRV5 2019 Perlindungan Cover layar ing layar, , aksesoris CRV kanggo CRV 2017 2018 2019

Langkah-langkah Instalasi Standar

1.Milih tampilan mobil, ngresiki nganggo kain alkohol, copot partikel bledug karo stiker.

2. Selehake film kaca tempered ing layar supaya bisa dikonfirmasi.

3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.

Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.

4. Selehake film kasebut saka kiwa menyang tengen, banjur mbukak tampilan sing bakal bisa ditindakake.



tips:

Yen sampeyan ora seneng main, dianjurake kanggo golek film layar layar ponsel profesional kanggo nginstal;

Kajaba iku, amarga beda teknologi install, bakal gagal gagal ing layar layar;

Apike kanggo tuku rong set sekaligus, sing luwih aman, lan bisa diwenehake kanggo nggunakake sanajan ora nginstal gagal;

Kita njamin produk kasebut kalebu kualitas sing luwih apik, nanging kita ora bisa janji teknologi nginstal lan ati-ati.

Yen sampeyan ora kepenak, sampeyan kudu ngubungi kita kanthi ngubungi kita liwat tab "Pesenan Sampeyan" ing akun toko sampeyan.

kita bakal reply sampeyan ing 24 jam lan ngatasi masalah minangka adoh sabisa.

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid