Lexus GS 200t 350 450H GS F LS 460 500 600 IS 200t 300 350 12.3-Inci - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Lexus GS 200t 350 450H GS F LS 460 500 600 200 300 350-Inches Mobil Pandhu arah Protèktif Film, Mbusak Tempered Kaca HD lan Nglindhungi Eyes

Desainer: CDEFG

$ 12.99
Quantity
- +

Details

Lexus GS 200t 350 450H GS F LS 460 500 600 200 300 350-Inches Mobil Pandhu arah Protèktif Film, Mbusak Tempered Kaca HD lan Nglindhungi Eyes

BAHAN GLASS IMPORTED with nanotechnology advanced, lan laser cutting kanggo pas layar piranti asli.

  • 9H HARDNESS Anti-calar & Anti-ledakan, Adsorption Otomatis, bisa nglindhungi layar mobil sing ditresnani kanthi efektif.
  • ULTRA-THIN THICKNESS Ora bakal mengaruhi rasa tutul, bisa maksimal ngerusake warna.
  • NANO-COATING Melu sidik jari, Oleophobic lan Waterproof.
  • PACKAGE INCLUDED: 1 X Navigation Screen Protector; 1 X Toolkits.

    Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
    Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

    2019 Lexus UX Tampilan Protector PET Plastic Film

    Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

    Proteksi layar navigasi LFOTPP

    Langkah-langkah Instalasi Standar:


    1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
    2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
    3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
    Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
    4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

     

    Service Layanan Sawise Didol】

    - Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

    -Pelindung layar sing rusak

    -Aja pas karo piranti sampeyan

    -30 dina ora ana alesan kanggo bali

     

    【KURSUS KAMI】

    LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid