Aksesoris Lintas LFOTPP Chevy 2018 2019 2020 2021 Chevrolet Traver - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

LFOTPP Aksesoris Chevy Traverse 2018 2019 2020 2021 Chevrolet Traverse 8-Inch Pelindung Layar Navigasi Mobil MyLink

Desainer: Aksesoris Mobil LFOTPP

$ 12.99
Quantity
- +

Details

  • ❤ PRECISE FIT : Dirancang Khusus kanggo layar Pusat Aksesoris My -ink My -ink 2018-Inch Chevrolet Traverse 2019-Inch. Ngoptimalake Nilai Layar sampeyan, Ora kanggo EQUINOX,
  • ❤ TEKNOLOGI KELENGKAPAN MULTIPLE. Kaca sing diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka alternatif sing ora temperat lan perlawanan efektif, nglawan goresan saben dina nggunakake, malah piso lan tombol.
  • ❤ Pangrasa Tutul HD & SMOSOT, gampang dibersihake, mung dilap alon-alon. Cepet lancip, Ultra bening, digawe nganggo pinggiran sing bunder lan bunder lan nyedhiyakake kejelasan HD lan akurasi tutul 99.99 persen.
  • ❤ CLEAR AND CRISP VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, lan banyu.
  • ❤ SIKSA CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

 

 


2018 2019 2020 2021 Chevrolet Traverse 8-Inch Pelindung Layar Navigasi Mobil MyLink

Aksesoris Chevy-Traverse

 

 

 

 


Napa Sampeyan Perlu Nginstal Protector Layar Navigasi BMW? 

 Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid