LFOTPP Aksesoris Mobil Civic Honda Civic Navigasi Layar Sentuh Pro - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Aksesoris LFOTPP Honda Civic Film Proteksi Layar Sentuh Navigasi Civic

Desainer: Aksesoris Mobil LFOTPP

$ 12.99 $ 18.99
Size
Quantity
- +

Details

💖 PRECISE FIT : Dirancang Khusus kanggo layar Pusat Civic Media Center 2019, 2020 2021, Maksimalake Nilai Layar
💖 TEKNOLOGI DEFENSE MULTIPLE. Kaca sing dikuatake kaping pindho luwih kuwat tinimbang alternatif sing ora nesu lan tahan efektif, tumrap goresan saben dina nggunakake, uga piso lan tombol.
💖 Pangrasa Tutul HD & SMOOTH, gampang dibersihake, mung usap lembut. Cepet lancip, Ultra bening, digawe nganggo pinggiran sing bunder lan bunder lan nyedhiyakake kejelasan HD lan akurasi tutul 99.99 persen.
VISUAL sing jelas lan CRISP. Nginstal tutup layar ora bakal mengaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul tampilan GPS sampeyan. Iku bakal tetep aman saka bledug, goresan, minyak, lan banyu lsp.
💖 NIKMATI PEMBERSIH GRATIS HASSLE. Supaya pelindung layar GPS sampeyan bening lan ora ana lebu, cukup usap nganggo kain microfiber. Ora prelu nggunakake bahan pembersih sing mbebayani.

 


Aksesoris Motor Honda Civic Film Proteksi Layar Sentuh Navigasi Civic

5 Lubang

Aksesoris Motor Honda Civic Film Proteksi Layar Sentuh Navigasi Civic

6 Lubang

Aksesoris Motor Honda Civic Film Proteksi Layar Sentuh Navigasi Civic

 

Napa Sampeyan Perlu nginstal Pelindung Layar Navigasi Mobil Civic? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid