Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

Film protèktif Mercedes Benz Mouse Touchpad sing umum dipigunakaké

[qiege]

Film protèktif Mercedes Benz Mouse Touchpad sing umum dipigunakaké

Jumlah: 2 Pieces


Apa Sampeyan kudu nginstal Layar Layar Protector?

1. Gampang Nginstal: Film tipis duwe rong lapisan protèktif.
Kanthi alon-alon nyopot lapisan protèktif, film PET nyentuh layar navigasi lan nyèpèk gelembung saka jero menyang njaba.
Layar konsol kontrol mouse sampeyan duwe tutup pelindung.

2. Sentuhan Sensitif: Sensitivitas tutul super, Cahya lan tipis, Gamelan lan sensitif kanggo tutul. Film kita toughened banget tipis lan transparan.
3. Ngurangi Sidik Jari: Wear-tahan, tahan banyu, lan tahan korosi, ngurangi tandha cap driji ing layar. Sawetara zat sacara sengaja macet ing layar bisa kena pengaruh layar tutul.
4. Scratch Resistance: Efektif nglawan tabrakan lan gesekan kanthi obyek sing keras kanggo luwih njaga layar.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 10.00 USD $ 13.78 USD
Quantity
- +