Film pelindung Mercedes Benz Mouse Touchpad sing digunakake umume - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Film protèktif Mercedes Benz Mouse Touchpad sing umum dipigunakaké

Desainer: CDEFG

$ 12.99
Quantity
- +

Details

Film protèktif Mercedes Benz Mouse Touchpad sing umum dipigunakaké

Jumlah: 2 Pieces


Napa Sampeyan Perlu nginstal Protector Layar Tampilan? 

1. Gampang Dipasang: Film tipis duwe loro lapisan protèktif. 
Kanthi alon-alon nyopot lapisan protèktif, film PET nyentuh layar navigasi lan nyèpèk gelembung saka jero menyang njaba.
Layar konsol kontrol mouse sampeyan duwe tutup pelindung.

2. Sentuhan Sensitif: Sensitivitas tutul super, Cahya lan tipis, Gamelan lan sensitif kanggo tutul. Film kita toughened banget tipis lan transparan.
3. Ngurangi Sidik Jari: Wear-tahan, tahan banyu, lan tahan korosi, ngurangi tandha cap driji ing layar. Sawetara zat sacara sengaja macet ing layar bisa kena pengaruh layar tutul.
4. Scratch Resistance: Efektif nglawan tabrakan lan gesekan kanthi obyek sing keras kanggo luwih njaga layar.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid