R RUIYA Car Door Slot Mat 2020-2021 Renault Clio Cup Pads Center Conso - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

R RUIYA Car Door Slot Mat 2020-2021 Renault Clio Cup Pads Pusat Konsol Liner Aksesoris Anti Slip [11PCS, Merah]

Desainer: R RUIYA

$ 29.99
Quantity
- +

Details

R RUIYA Car Door Slot Mat 2020-2021 Renault Clio Cup Pads Pusat Konsol Liner Aksesoris Anti Slip [11PCS, Merah]

  • FIT sing PERFECT: Tikar insert iki dirancang ing omah lan diproduksi khusus kanggo model Renault Clio taun 2020-2021
  • TANGGAL LANGSUNG & SCRATCH: Tikar liner konsol kita digawe saka karet upgrade sing kasedhiya, bentuk tikar kaya sarang lebah, awet lan cukup kuat kanggo nglindhungi mobil sampeyan saka goresan
  • ANTI SLIP: Paket liner konsol iki penting banget kaya karpet lantai sampeyan yen sampeyan seneng papan konsol sing resik lan tenang. Barang-barang mau disimpen ing kanthong mobil sampeyan supaya ora rame lan geser nalika nyopir
  • NGAMALake WAKTU: Tikar anti-slip bisa mbantu konsol tengah, wadhah tuwung, lawang, lan rak shifter anyar, sampeyan bisa ngresiki papan sing angel digayuh tanpa usaha, njaga supaya tetep resik lan rapi
  • Gampang kanggo CLEAN: Paling gampang di resiki, yen reget, copot tikar liner sing anti slip, dicuci, garing, lan tugas wis rampung! Nyorot gaya interior mobil sampeyan. Praktis lan modis, tambahan sing apik kanggo mobil sampeyan
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid