R RUIYA Car Slot Mat 2013-2021 SEAT Mii / Skoda Citigo / Volkswagen Up gat - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

R RUIYA Car Slot Mat 2013-2021 SEAT Mii / Skoda Citigo / Volkswagen Up gate slot pad Cup Coaster Cushion [9 pcs]

Desainer: R RUIYA

$ 26.99
Quantity
- +

Details

R RUIYA Car Slot Mat 2013-2021 SEAT Mii / Skoda Citigo / Volkswagen Up gate slot pad Cup Coaster Cushion [9 pcs]

  • Brand: R RUIYA
  • Pas kanggo 2013-2021 SEAT Mii / Skoda Citigo / Volkswagen Up.
  • Lebokake tikar iki ing slot lawang mobil lan wadhah cangkir bisa nyuda swara kanthi nyelehake ing njero.
  • Produk kasebut digawe saka karet lan ora beracun, non slip kanggo nyegah barang obah nalika nyopir.
  • Digunakake ing interior kendaraan kayata wadhah cangkir, alur lawang, konsol tengah, dashboard, kothak panyimpenan lengen, lsp.
  • Akumulasi sampah jangka panjang ing mobil, bakal ngasilake bakteri, mesthi bakal ngrusak awak sampeyan, prelu dipasang ing mobil sampeyan.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

  • -Aja pas karo piranti sampeyan
  • -30 dina ora ana alesan kanggo bali
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid