Tikar Slot Mobil R RYAYA Tikar Pemegang Piala Renault Zoe 2020-2021, Pintu Cangkir - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Tikar Pemegang Piala R RUIYA Mobil 2020-2021 Renault Zoe Cup Holt Mats, Cup Door Center Console Liner Interior Aksesoris sisipan Coaster Pad Anti Slip [16 Potong Merah]

Desainer: R RUIYA

$ 27.99
Quantity
- +

Details

Tikar Pemegang Piala R RUIYA Mobil 2020-2021 Renault Zoe Cup Holt Mats, Cup Door Center Console Liner Interior Aksesoris sisipan Coaster Pad Anti Slip [16 Potong Merah]

  • FIT sing PERFECT: Tikar insert iki dirancang ing omah lan diproduksi khusus kanggo model Renault Zoe taun 2020-2021
  • TANGGAL LANGSUNG & SCRATCH: Tikar liner konsol kita digawe saka karet upgrade sing kasedhiya, bentuk tikar kaya sarang lebah, awet lan cukup kuat kanggo nglindhungi mobil sampeyan saka goresan
  • ANTI SLIP: Paket liner konsol iki penting banget kaya karpet lantai sampeyan yen sampeyan seneng papan konsol sing resik lan tenang. Barang-barang mau disimpen ing kanthong mobil sampeyan supaya ora rame lan geser nalika nyopir
  • NGAMALake WAKTU: Tikar anti-slip bisa mbantu konsol tengah, wadhah tuwung, lawang, lan rak shifter anyar, sampeyan bisa ngresiki papan sing angel digayuh tanpa usaha, njaga supaya tetep resik lan rapi
  • Gampang kanggo CLEAN: Paling gampang di resiki, yen reget, copot tikar liner sing anti slip, dicuci, garing, lan tugas wis rampung! Nyorot gaya interior mobil sampeyan. Praktis lan modis, tambahan sing apik kanggo mobil sampeyan
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid