R RUIYA Car Slot Mats Gate slot banyu pesisir kanggo 2013-2017 Renault C - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

R RUIYA Car Slot Mats Gate slot banyu pesisir kanggo 2013-2017 Renault Captur [10 lembar, drive kiwa]

Desainer: R RUIYA

$ 25.99
Werna
putih
abang
Quantity
- +

Details

R RUIYA Car Slot Mats Gate slot banyu pesisir kanggo 2013-2017 Renault Captur [10 lembar, drive kiwa]

  • FIT sing PERFECT: Tikar insert iki dirancang ing omah lan diproduksi khusus kanggo model Renault Captur 2013-2017
  • TANGGAL LANGSUNG & SCRATCH: Tikar liner konsol digawe saka karet sing diupgrade, bentuk tikar kaya sarang lebah, awet lan cukup kuat kanggo nglindhungi mobil saka goresan
  • ANTI SLIP: Paket liner konsol iki penting banget kaya karpet lantai sampeyan yen sampeyan seneng papan konsol sing resik lan tenang. Barang-barang mau disimpen ing kanthong mobil sampeyan supaya ora rame lan geser nalika nyopir
  • NGAMALake WAKTU: Tikar anti-slip bisa mbantu konsol tengah, wadhah tuwung, lawang, lan rak shifter anyar, sampeyan bisa ngresiki papan sing angel digayuh tanpa usaha, njaga supaya tetep resik lan rapi
  • Gampang kanggo CLEAN: Paling gampang di resiki, yen reget, copot tikar liner sing anti slip, dicuci, garing, lan tugas wis rampung! Nyorot gaya interior mobil sampeyan. Praktis lan modis, tambahan sing apik kanggo mobil sampeyan
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid