Tikar Holder Cup R RUIYA: Custom Custom for Pusat Tesla Model 2018-2021 - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Tikar Pemegang Cangkir R RYAYA: Pas Kustom kanggo Model Tesla Model 2018 Pusat Pusat Liner Aksesoris Interior Mobil Pintu Slot Tikar [Kasedhiya ing papat warna]

Desainer: R RUIYA

$ 17.99
Werna
biru
abang
ijo
putih
Quantity
- +

Details

Tikar Pemegang Cangkir R RYAYA: Pas Kustom kanggo Model Tesla Model 2018 Pusat Pusat Liner Aksesoris Interior Mobil Pintu Slot Tikar [Kasedhiya ing papat warna]

  • 🚗 FIT sing PERFECT: Tikar insert iki dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo Model Tesla 2018-2021 3 model
  • 🚗 RESISTAN GARIS TETAP: Tikar liner konsol digawe saka karet sing diupgrade, tikar bertekstur kaya honeycomb, awet lan cukup kuat kanggo nglindhungi slot mobil saka goresan
  • 🚗 ANTI SLIP: Paket liner konsol iki penting banget kaya karpet lantai sampeyan yen sampeyan seneng papan konsol sing resik lan tenang. Barang-barang mau disimpen ing kanthong mobil sampeyan supaya ora rame lan geser nalika nyopir
  • 🚗 NGAMALake WAKTU: Tikar anti-slip bisa mbantu konsol tengah, wadhah tuwung, lawang lan slot panyimpenan anyar, sampeyan bisa ngresiki papan sing angel digayuh tanpa usaha, njaga supaya tetep resik lan rapi
  • 🚗 Gampang kanggo CLEAN: Paling gampang di resiki, yen reget, copot tikar liner sing anti slip, dicuci, garing, lan tugas wis rampung! Nyorot gaya interior mobil sampeyan. Praktis lan modis, tambahan sing apik kanggo mobil sampeyan
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid