Pemegang Telpon RAV4 2019 2020 Telpon RAV4 Kompatibel kanggo Toyota | N - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Pemegang Telpon RAV4 2019 2020 Gunung Telpon RAV4 Kompatibel kanggo Toyota | Cathetan: Pamilik telpon Ora Cocog RAV4 LE XLE lan Sato LE XLE

Desainer: LFOTPP

$ 16.89
Quantity
- +

Details

  • 【CATETAN Mount Telpon Gunung Ora cocog karo RAV4 2019 2020 LE / XLE lan Hybrid LE / XLE.
  • 【CATETAN Hold Sing nduwèni telpon akurat RAV4 2019 2020 XLE Premium AWD / Adventure / XSE Hybrid / Hybrid Limited.
  • Material Material-Holder Toyota-RAV4-Serat】 Serat Karbon: nduweni karakteristik resistensi suhu dhuwur, resistensi gesekan lan resistensi karat. Rintangan suhu suhu paling apik ing antarane kabeh serat kimia, minangka bahan sing apik kanggo peralatan teknologi tinggi.
  • Design Desain Prinsip Stabilitas Triangle】 Telpon segitiga tetep ora metu.Pengawal lengen tangan, ngrangkul ponsel: pandhuan nggunakake prinsip bantalan sing bisa dialihake, kanggo ponsel kanthi macem-macem ukuran, penjaga lengen bisa dipasang ing paling gedhe area, entuk luwih tetep lan dipercaya.
  • Fit Fleksibel Pas】 Cocog karo ventilasi udara standar sing paling apik lan pisau curhat vertikal & vertikal. Nduwe genggaman sing dipasang ing bolongan udara sing bisa disetel kanggo dipasang ing bolongan udara sing luwih kenthel utawa luwih tipis.
  • 【Persiyapan Gampang】 Gunakake kanthi gampang lan mbusak telpon kanthi nggunakake pipa telpon sing akeh dilacak kanthi cepet tombol release. Gabungan sendi balung 360 ° lan pivoting menehi sudut pandang sing cocog lan bisa cepet ngalih ing antarane potret lan tampilan lanskap.
  • 【Salah Tutul Tutul Touch Gampang ngamanake sisih ngisor lan sisih piranti karo sing nyepetake plastik sing digawe bantosan, nggawe paling apik otomatis genggam otomatis sing bisa dicopot kanthi cepet tombol rilis siji-sentuhan.

RAV4 Holder telpon 2019 2020, Gunung Telpon RAV4 Kompatibel kanggo Toyota Kèndêl ing wong Cathetan: Pamilik telpon Ora Cocog RAV4 LE XLE lan Sato LE XLE

Ndhaptar telpon kanggo Mobil Rav4 2020

Gunung telpon kanggo Toyota Rav4

Bandulan Telpon Rav4

Ndhaptar telpon Rav4 2019

Gunung Telpon Rav4 2020

Gunung Telpon Rav4

Sawise layanan Sale:
1. Yen sampeyan ora wareg karo produk kita utawa wis maringi barang sing salah. Tulung ngerti dhisik kanthi ngirim pesen utawa e-mail. Kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam lan menehi layanan sing paling apik kanggo sampeyan. 
2. Yen sampeyan wis wareg karo produk, tinggalake tanggapan utawa review produk sing terkenal. Kula matur nuwun dhukungan sampeyan. 
3. Sadurunge ninggalake umpan balik negatif, hubungi kita babagan masalah sampeyan lan kita bakal menehi balesan menyang ASAP kanggo nemokake cara paling apik kanggo mutusake masalah kasebut.

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid