Cover case sandhangan tangan SHAOHAO 2019-2021 SEAT tutup mobil Tarraco [- Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Cover case sandhangan tangan SHAOHAO 2019-2021 SEAT tutup mobil Tarraco [2 perban]

Desainer: SHAOHAO

$ 23.97
Werna
Garis krem ​​kulit ireng ditambah katun
Blackline kulit ireng kenthel
Quantity
- +

Details

Cover case sandhangan tangan SHAOHAO 2019-2021 SEAT tutup mobil Tarraco [2 perban]

  • Brand: SHAOHAO
  • FIT sing PERFECT: Disesuaikan kanggo SEAT Tarraco 2019-2021, pas karo sarung tangan, wenehi dekorasi dekorasi sandhangan console supaya krasa nyaman.
  • Lindhungi ARMREST: Tutup iki nglindhungi pucuk lan sisih lengen lengen, ndhelikake karusakan kanthi sampurna kanggo lengen tangan. Wis kepenak sikut sampeyan.
  • Tahanan SCRATCH: Digawe saka bahan kulit ireng sing alus lan nyaman, nglindhungi sandhangan tangan pabrik supaya ora digaru dening sikil asu sing lendhot, tahan tahan, tampilan apik kanggo sandhangan tangan sampeyan.
  • BUKTI KOROT: Ing sisih ndhuwur kothak sandhangan tangan tetep resik, cukup lebokake rereget kanthi kain teles. Luwih becik segawon kasebut ngrusak tutup tinimbang sandhangan tangan ing pabrik.
  • Gampang kanggo nginstal Super gampang ditrapake, cukup tutup ing kothak sandhangan tangan, cukup awet supaya ora gampang rusak nalika nginstal.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

 

  • -Aja pas karo piranti sampeyan
  • -30 dina ora ana alesan kanggo bali
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid