SHAOHAO Cover Arm Arm Mobil 2017-2021 SEAT Ibiza Tipe 6F / SEAT Arona SUV c - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SHAOHAO Penutup Sandaran Tangan Mobil 2017-2021 SEAT Ibiza Tipe 6F / SEAT Arona SUV konsol penutup sandaran tangan [2 perban, garis hitam kulit]

Desainer: SHAOHAO

$ 21.99
Quantity
- +

Details

SHAOHAO Penutup Sandaran Tangan Mobil 2017-2021 SEAT Ibiza Tipe 6F / SEAT Arona SUV konsol penutup sandaran tangan [2 perban, garis hitam kulit]

  • Brand: SHAOHAO
  • FIT sing PERFECT: Dirancang kanggo SUV Tipe Ibiza Tipe 2017F / SEAT Arona 2021-6, cocog karo sarung tangan, wenehake hiasan sandhangan console ing mobil supaya sampeyan kepenak.
  • Lindhungi ARMREST: Tutup iki nglindhungi pucuk lan sisih lengen lengen, ndhelikake karusakan kanthi sampurna kanggo lengen tangan. Wis kepenak sikut sampeyan.
  • Tahanan SCRATCH: Digawe saka bahan kulit ireng sing alus lan nyaman, nglindhungi sandhangan tangan pabrik supaya ora digaru dening sikil asu sing lendhot, tahan tahan, tampilan apik kanggo sandhangan tangan sampeyan.
  • BUKTI KOROT: Ing sisih ndhuwur kothak sandhangan tangan tetep resik, cukup lebokake rereget kanthi kain teles. Luwih becik segawon kasebut ngrusak tutup tinimbang sandhangan tangan ing pabrik.
  • Gampang kanggo nginstal Super gampang ditrapake, cukup tutup ing kothak sandhangan tangan, cukup awet supaya ora gampang rusak nalika nginstal.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

  • -Aja pas karo piranti sampeyan
  • -30 dina ora ana alesan kanggo bali
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid