Konsol tengah SHAOHAO nutupi sandhangan tangan 2013-2019 SEAT Leon MK3 / Cupra 5F - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SHAOHAO console tengah nutupi 2013-2019 SEAT Leon MK3 / Cupra 5F sandaran tangan [2 band elastis plus katun]

Desainer: SHAOHAO

$ 23.97
Werna
utas ireng-kulit ireng
benang abang-kulit ireng
Quantity
- +

Details

SHAOHAO console tengah nutupi 2013-2019 SEAT Leon MK3 / Cupra 5F sandaran tangan [2 band elastis plus katun]

  • Brand: SHAOHAO
  • FIT sing PERFECT: Dirancang kanggo 2013-2019 SEAT Leon MK3 / Cupra 5F, pas karo sarung tangan, wenehake dekorasi sandhangan console kanggo mobil supaya sampeyan kepenak.
  • Lindhungi ARMREST: Tutup iki nglindhungi pucuk lan sisih lengen lengen, ndhelikake karusakan kanthi sampurna kanggo lengen tangan. Wis kepenak sikut sampeyan.
  • Tahanan SCRATCH: Digawe saka bahan kulit ireng sing alus lan nyaman, nglindhungi sandhangan tangan pabrik supaya ora digaru dening sikil asu sing lendhot, tahan tahan, tampilan apik kanggo sandhangan tangan sampeyan.
  • BUKTI KOROT: Ing sisih ndhuwur kothak sandhangan tangan tetep resik, cukup lebokake rereget kanthi kain teles. Luwih becik segawon kasebut ngrusak tutup tinimbang sandhangan tangan ing pabrik.
  • Gampang kanggo nginstal Super gampang ditrapake, cukup tutup ing kothak sandhangan tangan, cukup awet supaya ora gampang rusak nalika nginstal.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

 

  • -Aja pas karo piranti sampeyan
  • -30 dina ora ana alesan kanggo bali
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid