SKTU 2012-2021 SEAT Leon MK3 Center Console Accessory Organizer kanthi Aksesoris Mobil 3 - LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SKTU 2012-2021 SEAT Leon MK3 Center Console Accessory Organizer kanthi 3 bantal abang

Desainer: SKTU

$ 18.87
Quantity
- +

Details

SKTU 2012-C2021 SEAT Leon MK3 Pusat Aksesoris Panjadwal Organizer kanthi 3 bantal abang

  • Merek: SKTU
  • Cocog kanggo SEAT 2012-2021 Leon MK3.
  • Dinstalasi rop-in, ora perlu modifikasi utawa nglereni / ngebur / sekrup, langsung instal.
  • Bahan ABS berkualitas tinggi, tahan karat, lan kahanan ekstrem.
  • Selehake barang cilik ing lapangan sekunder. Gawe sandhangan tangan sing apik lan resik. Goleki mobil sing luwih gedhe lan rapi kaya sing dikarepake.
  • Alur bisa nyimpen tombol lan koin. Cantik gaya & penampilan mobil sampeyan, Simpen sandhangan tangan ing bentuk sing luwih teratur.
  • Tikar genggeman karet sing lenggah ing njero nampan mbantu supaya barang-barang sampeyan ora bisa obah nalika nyopir.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid