Penyimpanan Konsol Pusat Mobil SKTU 2016-2021 Nissan Navara D23 NP300 Cent - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Penyimpanan Konsol Pusat Mobil SKTU 2016-2021 Nissan Navara D23 NP300 arm arm Central modifikasi modifikasi penyimpanan mobil [merah]

Desainer: SKTU

$ 18.99
Quantity
- +

Details

Penyimpanan Konsol Pusat Mobil SKTU 2016-2021 Nissan Navara D23 NP300 arm arm Central modifikasi modifikasi penyimpanan mobil [merah]

  • FIT sing PERFECT: Baki console iki pas kanggo 2016-2021 Nissan Navara D23 NP300, pas karo sarung tangan. Ana bolongan kabel USB ing sisih ngarep nampan sing kabel ponsel bisa diulirake lan disimpen ing baki
  • STORAGE EKSTRA: Tambah sawetara papan ing konsol mobil sampeyan kanggo ngisi, lan kumpul barang sampeyan banjur atur ing konsol. Supaya konsol mobil anyar sampeyan bisa digunakake
  • TETAPI sing diatur: Sampeyan bisa nyelehake item sing luwih gedhe ing sangisore organisator, dene barang sing luwih cilik bisa disimpen ing ndhuwur, kayata ponsel, kacamata hitam, koin, kertu kredit, utawa barang-barang acak. Mbantu sampeyan luwih gampang tekan perkara sing sampeyan ora pengin digali ing konsol tengah
  • TINGGI-KUALITI: Digawe saka plastik ABS paling apik kanthi bahan matte, mula angel kanggo nahan pengaruh nyopir ing dalan
  • ANTI SLIP: Penyelenggara sandhangan tangan console dilengkapi tikar karet bertekstur supaya barang ora geser lan muter ing nampan
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid