SKTU Tesla Model 3 Central Console Organizer 2018 2019 Instrumen Mobil - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SKTU Tesla Model 3 Central Console Organizer 2018 2019 Papan Panyimpenan Papan Instrumen Mobil Car Holder Organizer

Desainer: SKTU

$ 24.98
Quantity
- +

Details

► Kompatibel karo Tesla Model 3 2018+, Car Dash Grip Tray Dashboard Organizer
► Gampang diresiki lan gampang dipasang dhewe. Sampeyan bisa posisi telpon kanthi vertikal kanggo nampilake peta nalika nyopir. Cukup tutul layar telpon.
► Tikar ABS lan karet ireng cocog karo interior mobil sampeyan lan dekorasi.
► Ora luwih interior sing rapi lan sampeyan bisa ngirit luwih akeh, fokus kanggo nyetir lan nikmati.
► Kanthi kapasitas panyimpenan paling gedhe, sampeyan bisa nyimpen kunci kanthong, kertu, ponsel, dhuwit recehan, kacamata, permen karet lan liya-liyane supaya interior sampeyan rapi.

SKTU Tesla Model 3 2018+ Papan Panyimpenan Papan Instrumen Mobil Organizer Stuff Holder Central Console Organizer

LFOTPP Tesla Model 3 2018 + Papan Alat Papan Panyimpen Box Organizer Stuff Holder Central Console Organizer

LFOTPP Tesla Model 3 2018 + Papan Alat Papan Panyimpen Box Organizer Stuff Holder Central Console Organizer

LFOTPP Tesla Model 3 2018 + Papan Alat Papan Panyimpen Box Organizer Stuff Holder Central Console Organizer

Atis Kepuasan Dijamin】 Garansi 1 wulan, tuku sampeyan dilindhungi kabeh nalika nglindhungi pelindung strip karet serbaguna iki saiki. Yen ana kerusakan utawa sebab liyane, waca E-mail : lfotpp@gmail.com email hubungi kita, kita bakal nanggapi sajrone 24 jam bisa ditindakake kanggo sampeyan lan ngatur. Matur nuwun

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid