Pelindung Kaca Tempered Kompatibel kanggo 2017 Bolt EV 10.2-Inch Car Nav - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Protector Glass Tempered Kompatibel kanggo 2017 Bolt EV 10.2-Inch Mobil Navigation Protective Film

Desainer: CDEFG

$ 29.99
Quantity
- +

Details

Protector Glass Tempered Kompatibel kanggo 2017 Bolt EV 10.2-Inch Mobil Navigation Protective Film

    • BAHAN GLASS IMPORTED with nanotechnology advanced, lan laser cutting kanggo pas layar piranti asli.
    • 9H HARDNESS Anti-calar & Anti-ledakan, Adsorption Otomatis, bisa nglindhungi layar mobil sing ditresnani kanthi efektif.
    • ULTRA-THIN THICKNESS Ora bakal mengaruhi rasa tutul, bisa maksimal ngerusake warna.
    • NANO-COATING Melu sidik jari, Oleophobic lan Waterproof.
    • GIFT PACKAGE INCLUDED: 1 X Navigation Screen Protector; 1 X Toolkits.


    Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
    Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

    [qiege]

    Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

    Proteksi layar navigasi LFOTPP

    Langkah-langkah Instalasi Standar:


    1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
    2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
    3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
    Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
    4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

     

    Service Layanan Sawise Didol】

    - Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

    -Pelindung layar sing rusak

    -Aja pas karo piranti sampeyan

    -30 dina ora ana alesan kanggo bali

     

    【KURSUS KAMI】

    LFOTPP

    Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid