Cart My

Cedhak

free Shipping

Tesla Model 3 / Model S / Model X Wheel Center Hubcaps Logo "T" -Sample Price

Tesla Model 3 / Model S / Model X Wheel Centre Hubcaps Logo "T"

Sample Price

Putih LED: $ 50

Tanpa lampu: $ 50

Express Price: $ 22

Jumlah: 4 Pieces / Set siji

[qiege]

Product Description

Teknologi levitasi Magnetik - Pusat roda pusat tutup tutup bisa tetep vertikal ing kacepetan KM 135.

Nggunakake medan magnet sing nglereni kanggo ngasilake listrik, tanpa baterei, ora perlu ngubungake listrik.
Nalika kendaraan lelungan ing 25KM / H, panutup hub bakal kanthi otomatis ngasilake listrik lan ngetokake cahya, energi efisien.

Peringatan sing cetha ing kendaraan kanthi efektif bisa ngurangi tabrakan kendaraan paralel (efek sing jelas ing wayah wengi), nggawe mobil driving speed-speed luwih individual,

Bahan-bahan sing berkualitas tinggi - Digawe saka bahan ABS sing berkualitas, kanthi basa sing kuat lan kekerasan, tahan karat, instalasi sing kuat lan panyegelan sing apik.

Werna gumantung iku cermin lan wis nggunakake akrilik sing akrabe kualitas kanggo nglindhungi warna saka sirna.

Desain kalis air lan tahan debu - Pusat tutup kapusat koper iki nduweni kinerja penyegelan sing apik, fungsi anti banyu lan debu tahan banget, lan bisa digunakake kanthi normal ing dina udan. Ora perlu kuwatir babagan nyuci mobil utawa karusakan udan kanggo ngrusak bagéan internal cahya hub.

TESLA 3 / TESLA S / TESLA X WHEEL CENTER HUBCAPS LOGO "T"
Instalasi prasaja

Miturut desain cetakan mobil asli, presisi tinggi, desain gantung sing akurat, instalasi plug-in, sijine menyang posisi instalasi lan tekan hard kanggo ngrampungake, efek instalasi banget tenan.
Tuku Saiki kanggo nggawe mobil sampeyan tambah teknologi lan kelangan.

LFOTPP Certificate

LFOTPP

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: lfotpp-auto-part

$ 122.00 USD
Quantity
- +