Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

Tesla Model 3 Cup Holder Insert Expander P50 P65 P80 P80D

[qiege]

Tesla Model 3 P50 P65 P80 P80D Cup Holder Insert Expander

  • CUSTOM-DESIGNED: Aksesoris Mobil Khusus kanggo model 3 P50 P65 P80 P80D, Cocok kabeh Tesla Model 3 Vehicles.
  • KATABANGAN KULIT: Kobongan, Sturdy lan tahan saka tinimbang print 3D, Digawe saka plastik ABS ireng awet.
  • GREAT FIT: Kompatibel karo wadhah ngombe sing umume digunakake, ngidini gendul tetep tegak, Sampeyan cocok karo botol banyu 500ml, cangkir Starbucks cilik, lan cangkir McDonald biasa.
  • KOMPLETEK COLD HOLDER: Ukuran jero, ndhuwur 2.75 inci kanggo ngisor 2.68 inci (70 mm kanggo 68 mm), nyaman lan mewah tektur.
  • Tambahan tambahan: Aksesoris Gedhe kanggo Model Tesla 3. 30 dinten dhuwit lan jaminan njamin umur

Tesla Model 3 P50 P65 P80 P80D Cup Holder Insert Expander
Tesla Model 3 cupholders sing amba lan ora ngemot botol banyu khas kanthi apik. Botol bakal ngetung lan bisa tip liwat.

Tali cangkir iki ngidini gendul kanggo tetep mujur. Padha uga bisa uga kanggo cangkir kopi cilik.

Pas Paling Botol
Diameter jero, ndhuwur 2.75 inci nganti ngisor 2.68 inci (70 mm nganti 68 mm). Ngemuli kontainer ngombe sing umume digunakake, nglebokake muatan kuping ngidini gendul tetep tegak,
uga dianggo kanthi apik kanggo cangkir kopi cilik. Cocog karo cangkir Starbucks cilik, botol banyu 500mL, lan cangkir McDonald biasa.

Kuwat ABS Bahan
Tesla Model 3 dicithak kaya insert cangkir iki. Cocog karo interior Model 3, aran plastik murah.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 12.88 USD $ 16.89 USD
Quantity
- +