Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

Kothak Konsol Pusat Tray Pusat Tesla Model 3, wadhah wadhah Pallet wadhah wadhah P50 P65 P80 P80D

  • Kothak panyimpenan console tengah upgrade kanggo Tesla Model 3 2017 2018 2019.
  • Nyedhiyani papan panyimpenan tambahan kanggo ngatur dompet, kacamata, penci, kertu bisnis utawa telpon ing pabrik, kamar, panyimpenan konsol jero.
  • Posisi eksklusif kanggo nyimpen adaptasi Model Tesla 3, nalika nyegah pangisi tesla ora rusak utawa muter-muter.
  • Nduwe papan sing luwih jero tinimbang kothak panyimpenan generasi pisanan supaya bisa ngoptimalake ruang kompartemen simpanan.
  • Digawe saka bahan ABS sing padhang, lan pinggir saya tambah rapet, sing ora gampang larut. T tikel silikon sing kualitas apik nyegah barang-barang saka muter lan rattling lan gampang dibersih.

[qiege]

Penggantian Pusat Organisasi Pusat Tesla Model 3 Best

Produk Deskripsi

1. DESIGNED FOR Tesla Model 3 P50 P65 P80 P80D, Groove Pallet with 2PCS Interior Mats.
2. KUALITAS LUWIH ABS materi, tahan saka teyeng lan kondisi nemen.
3. EASY & Instalasi cepet, mung nglebokake Kotak menyang panggonan asli. ora ana modifikasi sing dibutuhake.
4. NINGGALKE tampilan mobil & tampilan, Gawe wadhah armrest ing wangun sing luwih apik.
5. PAKET NGENTOT: 1 * Kontainer Ireng Ireng + 2PCS Mats.

PAdvantage

Tesla Center Console Tray Organizer Glove Box Fits for Tesla Model 3 P50 P65 P80 P80D, Armrest Secondary Storage Box

Bahan: Premium ABS Plastic

Spasi 1.Storage dirancang kanggo ngidini akses gampang menyang dompet, sunglasses, pena, kartu bisnis, lan kabeh sing kudu dideleng ing wektu sampeyan.
2. Ora perlu nggoleki barang paling penting maneh.

Kothak koin 3 ndadekake dhuwit recehan sampeyan kanthi tithik, supaya sampeyan bisa nemokake lan njupuk kanthi gampang.
4. Mateng gripper karet sing njagong nang tray bantuan tetep barang sampeyan saka nggeser sak nalika sampeyan drive.
5.Convenience: Bisa diinstal sacara langsung tanpa piranti apa wae.


Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 25.23 USD $ 35.89 USD
Quantity
- +