Tesla Model 3 Penjaga Splash Mudflap Fender Mudguards - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Tesla Model 3 Splash Guards Mudflap Fender Mudguards

Desainer: LFOTPP

$ 28.99
fungsi
Quantity
- +

Details

🌟 Rancang khusus kanggo 2018 + Tesla Model 3 wheel, flaps lendhut khusus, Cocog kabeh Kendaraan Tesla Model 3.
🌟 Nglindhungi cat lan nyegah bal rod dasi saka rusting, nglindhungi bagian ngisor salju salju, uyah, pasir, watu lan lebu liyane gembong sampeyan muter.
🌟 Ngurangi jumlah cuci mobil, tetep resik.Jangan ing posisi bolongan asli.
🌟 Material: Bahan termoplastik ABS sing berkualitas tinggi. ora duwe bor bor flaps.Sturdy lan awet.
🌟 Aksesoris Penting, paket kalebu: 4 tutup lendhut (2 lembar ngarep L / R & 2 bungkus L / R), sekrup.

LFOTPP Mud Flaps kanggo Model Tesla 3 Splash Guards Mudflap Fender Mudguards Pack 4

LFOTPP Mud Flaps kanggo Model Tesla 3 Splash Guards Mudflap Fender Mudguards Pack 4 Black

LFOTPP Mud Flaps kanggo Model Tesla 3 Splash Guards Mudflap Fender Mudguards Pack 4 Black

LFOTPP Mud Flaps kanggo Model Tesla 3 Splash Guards Mudflap Fender Mudguards Pack 4 Black

LFOTPP Mud Flaps kanggo Model Tesla 3 Splash Guards Mudflap Fender Mudguards Pack 4 Black

Atis Kepuasan Dijamin】 Garansi 1 wulan, tuku sampeyan bakal dilindhungi kabeh nalika nglindhungi pelindung jalur karet serbaguna iki saiki. yen kasus kerusakan utawa sebab liyane, waca E-mail : lfotpp@gmail.com hubungi kita, kita bakal nanggapi sajrone 24 jam bisa mbantu lan ngatur. Matur nuwun

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid